Khas Untuk Online Marketer Yang Tengah Susah Hati

Akaun Business Manager Untuk Scale Up Iklan Anda

Tanpa Perlu Pening Sekiranya Spend Akaun Baharu RM40 sehari

Anda mesti berdepan situasi ni bila buat bisnes online..

Sales Drop Menjunam

Sales jatuh merudum kerana akaun ads anda kena flag/disable

Susah Nak Run Iklan

Akaun restricted/disable menyebabkan tidak boleh run iklan

Tidak Mempunyai Banyak Masa

Anda tidak ada masa untuk membela dan membelai akaun baru

Tak Boleh Spend Banyak

Limit akaun baru RM40 sehari. Anda susah nak scale up

Jangan risau la, bukan anda seorang je, 90% peniaga online ‘baru nak up’ dan 'jerung' akan hadapi situasi yang sama.

Orang banyak tanya

Anda iklan la pun, semua prospek pasti akan wasap tanya macam-macam

Tak gunakan teknologi dengan sebaiknya

Dah ada pelbagai solusi bisnes online, tapi masih juga nak manual

Tak gabungkan pelbagai strategi dalam bisnes

Asyik menjual je, lama-lama orang bosan tengok profile socmed anda

Tak ada kedai online

Orang nak beli pun takut kena scam sebab anda tak ada kedai online

Start hari ini, anda tak perlu pening kepala lagi untuk naikkan jualan anda

Saya dah jumpa solution!! 
Berita Baik buat Anda!

Memperkenalkan...

Akaun Business Manager 1k Sehari

Kenapa Kena Beli Daripada Kami ?

Ads Budget Limit RM1,000 Sehari

Anda boleh membuat spend jumlah RM1,000 sehari untuk iklan. Kini anda tidak perlu risau lagi untuk scale up iklan anda.

Boleh Verify Domain Untuk Run Conversion

Anda boleh verify domain untuk iklan menggunakan objektif conversion. Anda tidak perlu pening lagi untuk menggunakan conversion tingkatkan jualan.

Akaun Business Manager Lama (6 bulan ke atas)

Semua akaun Business Manager (BM) yang dijual merupakan akaun yang melebihi 6 bulan. Jadi anda tidak perlu membuat risau untuk spend iklan.

Boleh Terus Run Ads Selepas 24 Jam

Anda boleh run ads selepas 24 jam dapat BM daripada kami. Jadi anda boleh kejar sales secepat mungkin.

Ganti Baru Jika Disable Tidak Sempat Beriklan

Kami terus ganti akaun BM yang baru sekiranya anda belum sempat run iklan tetapi dah disable. Anda tidak perlu risau kerana ini merupakan jaminan kami.

Akaun Baru Jika Tidak Boleh Beriklan RM1,000 Sehari

Pihak kami akan terus ganti akaun baru sekiranya anda tidak boleh beriklan RM1,000 sehari. Ini merupakan jaminan kami kepada anda.

Apa Kata Pelanggan Kami?

Nak Teruskan Jugak Membela dan Membelai Akaun Baru? No problem...

Lupa nak bagitahu yang BM kami sediakan ni SANGAT TERHAD.

Mana nak cari BM yang matang tapi masih fresh belum pernah run iklan? Memang LIMITED EDITION!

Tak payah fikir lama sangat, kalau nak ada bisnes yang terus melonjak naik

Pakej Business Manager

Kami menyediakan 2 jenis pakej untuk anda pilih. Jangan terlambat membuat pilihan kerana ianya sangat limited edition.

OLD BM

Lebih matang akaun BM

RM140

$250/RM1k Daily Limit

Anti-Ban

2 Link Admin Access

NEW BM

Untuk peniaga baru

RM80

$250/RM1k Daily Limit

2 Link Admin Access

Farm Account

Soalan Lazim

Ini adalah pautan khas yang boleh anda gunakan untuk bergabung dengan BM sebagai administrator

Hadnya ialah jumlah maksimum promosi iklan setiap hari. Ini tidak bermaksud anda boleh membeli BMW dengan potongan $ 250 tanpa membayar iklan. Anda masih perlu membayar.

Mereka digunakan sebagai insurans. Sekiranya akaun sosial utama yang dihubungkan oleh BM yang dilarang, anda boleh menghubungkan akaun sosial lain ke BM dan terus melakukan iklan. Inilah sebabnya mengapa terdapat produk di kedai kami yang mempunyai 2 pautan jemputan.

1. Log masuk ke akaun sosial anda

2. Ikuti pautan (contoh: https://fb.me/2r847LQKifGN2ej); masukkan nama depan dan belakang anda; masukkan kata laluan anda dari FB Acc

3. Itu sahaja, anda mempunyai BM di mana anda sudah melakukan apa yang anda mahukan.

1. Pengurus perniagaan dengan had $ 250 (lebih daripada kepercayaan dan kemampuan untuk membuat 5 akaun Iklan)

3. Pengurus Perniagaan yang disahkan dengan had $ 250 + dokumen yang disahkan. Ini adalah tempat di mana kami mengesahkan entiti undang-undang sebenar semasa membuatnya, dengan itu meningkatkan tahap kepercayaan di pihak Facebook.

P.S dalam perjalanan kerja, biasanya untuk 2-3 penagihan (penagihan – tahap pembayaran Deposit), had dapat ditingkatkan dari $ 50 menjadi $ 250.

– Sekiranya BM menerima Larangan semasa log masuk awal, ini adalah kes jaminan dan kami memberikan penggantinya.

– Sekiranya larangan tersebut tiba dalam proses bekerja, mungkin kerana beberapa sebab, misalnya:

Sebab larangan:

– FB Acc disyaki melakukan tindakan mencurigakan atau aktiviti luar biasa

– Domain pembetung buruk termasuk dalam senarai hitam

– Bank yang memiliki kad plastik berada dalam senarai kecurigaan FB

– Peta, domain, proksi yang sebelumnya digunakan dalam Iklan Iklan lain dan menerima larangan

– Iklan bahan dan kandungan terlarang

– Aduan pengguna mengenai iklan anda

– Tindakan mencurigakan (contohnya, anda cuba memasukkan kad Bank atau alamat e-mel yang berbeza beberapa kali berturut-turut)


Sekiranya larangan itu tiba dalam proses operasi, penggantian tidak dilakukan.

– larangan di pintu masuk, ketika Anda bahkan tidak sempat melakukan tindakan apa pun

– had yang dinyatakan dalam keterangan produk tidak sesuai dengan kenyataan

Sekiranya anda membeli akaun tetapi mula menggunakannya misalnya selepas 7 hari, dalam kes ini, tidak akan ada penggantian.

Semasa menghubungi kami, sila nyatakan dengan segera pada mesej pertama:

1) apa sebenarnya yang salah dengan akaun anda

2) Nombor pesanan (perhatikan semasa membayar) atau alamat e-mel anda yang ditentukan semasa membuat pesanan

3) Screenshot

1. Penggantian dibuat hanya melalui pengesahan ID SEBELUM anda log masuk. Semasa bekerja dengan BM atau menyekat pada saat masuk, tidak ada penggantian.

2. BM diperiksa dalam masa 24 jam dari saat pembelian.

Apabila anda menerima jemputan – pautan BM pada saat penerimaan, ia akan menunjukkan pemberitahuan bahawa semua dokumen di atasnya telah disahkan.

1. setelah memautkan BM ke akaun fb anda, dilarang sama sekali menghapus admin kami dan pengguna lain. Keluarkannya setelah 7 hari atau anda hanya boleh memindahkannya ke status Pekerja.

2. Buat pautan tambahan untuk jemputan hanya setelah beberapa caj berjaya di ADS BM

Jangan buat akaun pengiklanan baru, anda harus melakukan ini hanya jika BM telah membuang had harian pada akaun iklan pertama.